Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πλήρωμης

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1. Αντικαταβολή

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις μέσω αντικαταβολής δηλαδή με την καταβολή του οφειλομένου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη, διανομέα της courier κατά την παράδοση των πωληθέντων στον δηλωθέντα στην παραγγελία, τόπο παράδοσης. Στην περίπτωση της αντικαταβολής προκύπτει έξτρα χρέωση 2.50 ευρώ που επιβαρύνει το συνολικό κόστος της παραγγελίας.

2. Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα 

(VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO, Apple Pay, Google Pay)
 

3. Με τραπεζική κατάθεση.

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις στους παρακάτω αριθμούς τράπεζας:

Κατά την κατάθεση θα πρέπει ο πελάτης να καταθέσει ολόκληρο το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνίες, προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR60 0171 0240 0060 2416 1032 172

Λογαριασμός: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΙΑ ΜΠΑΛΑΓΙΑΝΝΗ

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

ΙΒΑΝ: GR80 0260 3490 0008 9020 0755 564

Λογαριασμός: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΙΑ ΜΠΑΛΑΓΙΑΝΝΗ

Το καταθετήριο θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση hello@romeoandjuliet.gr

Η εξόφληση θα εμφανιστεί εντός τριών εργασίμων ημερών από την κατάθεση και τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα θα αποσταλούν μετά.

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος

Υπάρχει ασφάλεια στις συναλλαγές;

H ιστοσελίδα romeoandjuliet.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σου πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σου, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του internet. Το πιστοποιητικό SSL της Romeo and Juliet.gr έχει εκδοθεί από την πρωτοπόρο εταιρία πιστοποίησης GeoTrust Inc. Το πρωτόκολλο SSL (Secure SocketsLayer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (webservers).

Γιατί δεν γίνεται δεκτή η πιστωτική μου κάρτα;

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι πιθανοί λόγοι που δεν γίνεται δεκτή η πιστωτική σας κάρτα και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να απευθυνθείτε στην τράπεζά σας για να σας ενημερώσει.

Χρειάζεστε βοήθεια?

Επικοινωνήσετε μαζί μας στο +30 211 7500 705 η στο hello@romeoandjuliet.gr

10%

off, especially for you 🎁

Sign up to receive your exclusive discount, and keep up to date on our latest products & offers!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.