Αποστολές & Επιστροφές

Αποστολές & Επιστροφές

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (ΦΕΚ 969/22-03-2017) ο πελάτης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχει το δικαίωμα, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος, όπως αυτή αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης, μετά από συνεννόηση με τον υπεύθυνο του ηλεκτρονικού καταστήματος, να επιστρέψει το εν λόγω προϊόν και παράλληλα να γίνει επιστροφή του καταβεβλημένου ποσού σε μορφή πίστωσης για εξαργύρωση μεσά σε έξι (6) μήνες στο online η φυσικό κατάστημα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται εντός της αρχικής του συσκευασίας και να μην έχει χρησιμοποιηθεί – φθαρεί. 

Θα πρέπει να αποστείλετε το προϊόν μαζί με την πρωτότυπη απόδειξη, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή, χωρίς εξαιρέσεις. Η διαδικασία επιστροφής ξεκινά μόλις παραλάβουμε το προϊόν, και εφόσον το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής (δεν είναι κατεστραμμένο, ανοιγμένο κ.ο.κ). Σε εκπτωτικές περιόδους θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το eshop για το εάν το εκπτωτικό προϊον αλλάζει. Σε κάθε τέλος σεζόν τα προϊόντα με έκπτωση δεν αλλάζονται ή επιστρέφονται. Μπορείτε να κάνετε την επιστροφή μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία που παραλάβατε την παραγγελία σας. Μετά τις 14 ημέρες δεν θα γίνονται δεκτές επιστροφές, χωρίς εξαιρέσεις.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε. Οποιαδήποτε φθορά ή ζημιά προκληθεί θα έχει σαν αποτέλεσμα την μη αποδοχή της επιστροφής, χωρίς εξαιρέσεις.

Επίσης μπορείτε να κάνετε αλλαγή στο προϊόν σας στο φυσικό κατάστημα Romeo & Juliet με την απόδειξη αγοράς. Στο φυσικό κατάστημα δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων. Το κατάστημα Romeo & Juliet αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής της παραγγελίας σε περίπτωση υπαναχώρησης, εφόσον η επιστροφή γίνει με εταιρίες που συνεργαζόμαστε (SPEEDEX η ΕΛΤΑ). Σε περίπτωση αλλαγής του προιόντος για άλλους λόγους η επιβάρυνση είναι του πελάτη και όχι του καταστήματος Romeo & Juliet.

Παίρνω πίσω τα χρήματά μου, σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων;

Η διαδικασία επιστροφής ξεκινά μόλις παραλάβουμε το προϊόν και εφόσον το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής (δεν είναι κατεστραμμένο, ανοιγμένο κλπ). Η επιστροφή χρημάτων γίνεται σε μορφή πίστωσης που μπορεί για εξαργθρωθεί στο οποιοδήποτε προιον μεσά σε έξι (6) μήνες στο online η φυσικό κατάστημα. 

Επιστροφές χρημάτων στο φυσικό κατάστημα Romeo & Juliet δεν πραγματοποιούνται.

Θέλω να αντικαταστήσω το προϊόν που επιστρέφω με κάτι άλλο

Για αλλαγή προϊόντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο +302117500705 , από Δευτέρα έως Παρασκεή 10 π.μ. – 9 μ.μ. Εκεί δηλώνετε το προϊόν που θέλετε, και, εφόσον είναι διαθέσιμο, θα γίνει άμεσα η αντικατάσταση.

Η απόδειξη πρέπει να περιλαμβάνεται υποχρεωτικά για όλες τις επιστροφές, χωρίς εξαιρέσεις. Μπορείτε να κάνετε την επιστροφή μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία που παρέλαβατε την παραγγελία σας.

Μετά τις 14 ημέρες δεν θα γίνονται δεκτές επιστροφές, χωρίς εξαιρέσεις. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε. Οποιαδήποτε φθορά ή ζημιά προκληθεί θα έχει σαν αποτέλεσμα την μη αποδοχή της επιστροφής, χωρίς εξαιρέσεις.

Σημαντικά στοιχεία

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εφόσον είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση, και η συσκευασία του δεν έχει φθαρεί. Ενδύματα στα οποία έχει αφαιρεθεί το ταμπελάκι, ή που έχουν χρησιμοποιηθεί πέραν της διαδικασίας δοκιμής δεν επιστρέφονται.

Σε περίπτωση επιστροφής, είναι απαραίτητο να υπάρχει και η απόδειξη αγοράς μέσα στο δέμα. Εφόσον δεν τηρούνται κάποιες ή όλες από τις παραπάνω προϋποθέσεις, το κατάστημα Romeo and Juliet έχει δικαίωμα να μην δεχτεί την επιστροφή του συγκεκριμένου προϊόντος.

Στην περίπτωση αυτή, το προϊόν γυρίζει στον αποστολέα του,  ο οποίος βαρύνεται με τα έξοδα της αποστολής.

10%

off, especially for you 🎁

Sign up to receive your exclusive discount, and keep up to date on our latest products & offers!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.